ITG-HOSTINGMB Solutions overtager ITG-Hosting
 
I forbindelse med fusionen mellem de 2 store landbrugsrådgivningsvirksomheder LMO og LRØ besluttede ejerne af ITG Hosting, LRØ og SLF (Sønderjysk Landboforening), at man ville sælge ITG Hosting til en køber, der har bedre forudsætninger for at videreudvikle virksomheden.
 
MB Solutions er IT leverandør til LMO, og der blev hurtigt enighed om, at en sammenlægning af MB Solutions og ITG Hosting er den bedst tænkelige løsning for alle interessenter, og derfor overtager MB Solutions alle aktiver og alle forpligtigelser i ITG Hosting per 1. juni.
 
MB Solutions får en række dygtige medarbejdere, en teknisk infrastruktur, der på alle måder supplerer den nuværende, og får tilgang af en række spændende kunder.
 
LMO og SLF har sikkerhed for, at de vil få en endnu stærkere leverandør, der har stor kompetence omkring Rådgivningsvirksomhedernes specielle applikationer og behov, og for medarbejderne i begge virksomheder skaber vi et endnu stærkere fagligt miljø.
 
MB Solutions overtager serverrum og lokaler i LMO´s bygning i Horsens, og som udgangspunkt sker der ingen ændringer i forhold til vores kunder. Vi går nu i gang med at integrere de 2 organisationer, og har en klar forventning om, at vi fremover kan blive en endnu bedre samarbejdspartner for alle vore kunder.
MB Solutions har leveret IT infrastruktur siden 1994, og har drevet hostingcenter siden 2003. Efter sammenlægningen beskæftiger MB Solutions 27 medarbejdere, har en omsætning på omkring 30 millioner og står for driften af mere end 4000 IT arbejdspladser fordelt på virksomheder i en lang række brancher og med mellem 2 og 500 medarbejdere.

For jer som kunder har sammenlægningen som udgangspunkt ingen indflydelse på den daglige drift og den daglige kommunikation. Vi leverer de samme ydelser, og I kontakter os, som I plejer.

Tilbage
Support Citrix-partner Fjernsupport fra ITG-Hosting
Forside - 
ITG-Hosting  •  Bugattivej 8  •  7100 Vejle  •  +45 7010 6565  •  CVR: 3378 1075  •  Mail: info@itghosting.dk
Nike Air Max 90 Dame Danmark, Billige Nike Air Max Thea Danmark, Køb Nik Air Max 90