ITG-HOSTING
Priser
 
Alle priser på olsenindoor.dk angives i DKK inkl. moms. Priserne indeholder ikke forsendelsesomkostninger (porto/emballage).
Bestilles varerne fra et andet EU-land, betales dansk moms, men ingen told efter reglerne om varers frie bevægelighed indenfor EU.
Bestilles varerne fra et ikke EU-land pålægges dansk moms, mens varerne vil kunne blive pålagt moms i det land de er sendt til.
 
Betaling
 
I Olsen Indoors web-shop kan betales med følgende betalingsmidler:
 
  • Dankort
  • Visa Dankort
  • Visa Elektron
  • Mastercard
  • JCB
  • Maestro


Betales der med betalingskort, er kunden altid sikret mod misbrug. Kunden har mulighed for at afvise sin betaling, når betalingsoversigten modtages.

Kunden har ingen selvrisiko, i tilfælde af, at dennes kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet.
Kunden er derfor bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko på DKK. 1.200,-, hvis kortet misbruges ved brug af pin-kode.
 
De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er derfor kun PBS, der kan læse dem. Hverken Olsen Indoor eller andre har mulighed for at læse dataerne.
 
Beløbet på købet trækkes først, når varerne afsendes fra Olsen Indoor, og der kan aldrig trækkes et større beløb end kunden har godkendt.
 
Levering
 
Olsen Indoor benytter GLS og Post Danmark som fragtfirma. Det koster DKK 75,-, at få varer sendt i Danmark. Såfremt beløbet overstiger DKK 1.000,- vil der ikke blive pålagt kunden fragtomkostninger.
 
Olsen Indoor bestræber, at levere indenfor 3-7 dage med mindre andet er anført. Olsen Indoor kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.
 
Levering til Bornholm og andre småøer kan betyde yderligere forsendelsestid.
 
Ovenstående i henhold til Force Majure.
 
Reklamationsret
 
Olsen Indoor yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved varernes normale anvendelser.
Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, modofikationer eller groft misbrug fra brugers side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, spm bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Olsen Indoor inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reperation, ombytning eller efter aftale evt. krediteres. I forbindelse med reklamatiossager afholder Olsen Indoor returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes kunden rette henvendelse til:
 
Olsen Indoor
Skarøvænget 2
6000 Kolding
 
Såfremt kunden ønsker at benytte reklamationsretten, kan varerne sendes til ovensående adresse. Olsen Indoor informeres om returnering af pakken eksempelvis ved ordrekopi, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusionen skal ske. Ligeledes kopi af evt. forudgående koorespondence.
 
Fortrydelsesret
 
På varer købt i Olsen Indoor er 14 dages returret regnet fra den dag varen modtages. Som køber kan kunden fortryde et køb, enten ved at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsnet/fragtmanden eller ved at returnere til nedenstående returadresse.
 
Varen skal returneres i samme stand og mængde som kunden modtog den. Det skal bemærkes, at kunden ikke må tage varen i brug og derefter forvente, at kunne returnere den. Kunden har ret til at undersøge varen og evt. afprøve varen, så længe dette ikke forringer varens værdi (varens salgsemballage er den del af værdien). Det vil sige, at returretten frafalder, hvis kunden bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at varens salgsværdig forringes væsentligt.
 
Såfremt kunden fortryder sit køb hos Olsen Indoor, har denne jf. ovenstående ret til at returnere til:
 
Olsen Indoor
Skarøvænget 2
6000 Kolding
 
Når kunden fortryder et køb, overføres købesummen til den konto, der er registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at varen er modtaget retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.
Omkostninger ved returnering afholdes af kunden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Support Citrix-partner Fjernsupport fra ITG-Hosting
Forside - Itg hosting - Nyttig information - Handelsbetingelser
ITG-Hosting  •  Bugattivej 8  •  7100 Vejle  •  +45 7010 6565  •  CVR: 3378 1075  •  Mail: info@itghosting.dk
Nike Air Max 90 Dame Danmark, Billige Nike Air Max Thea Danmark, Køb Nik Air Max 90